Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (2.89 secunde)
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Cele sapte persoane inscrise pentru functiile de conducere din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta au trecut prin "mana" comisiei de evaluare a Ministerului Sanatatii. Astfel, pe data de 19 mai a. ... Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr.
Primarul Antonie Solomon propune consiliului local spre aprobare, in sedinta extraordinara de joi a legislativului local, proiectul noii organigrame a Primariei Craiova.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
Sedinta Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania din data de 22 ianuarie 2019 Marti, 22 ianuarie 2019, s-a reunit Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania. La sedinta au participat urmatorii membri ai Comitetului Director:
Prestigiosul sociolog Dimitrie Gusti, omagiat la Academia Romana Cu ocazia implinirii a 140 de ani de la nasterea lui Dimitrie Gusti - prestigios sociolog, membru marcant al Academiei Romane si Presedinte al Academiei Romane (1944-1946) - in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei 125) va avea loc joi, 13 februarie 2020, ora 10,00, conferinta omagiala Dimitrie Gusti - profesor, statistician, muzeograf.
Directorii dati afara din diverse motive de noua guvernare incep sa aiba cistig de cauza prin instante.
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks. ... Assange este un fel de traficant international de informatii.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
google-analytics.com